Ultima Ora

10:11 Târgu-Cărbunești: I-au furat pălăriile și adidașii

Doi indivizi din Târgu-Cărbunești au fost reținuți de polițiști, fiind acuzați de tâlhărie calificată, după ce au intrat în locuința unui bărbat, i-au furat diferite bunuri și l-au amenințat.

La data de 8 iunie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Târgu-Cărbunești, fiind în continuarea cercetărilor într-un dosar penal, au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, doi bărbați de 27 și 31 de ani, din orașul Târgu-Cărbunești, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Cu ocazia cercetărilor efectuate de polițiști, a reieșit faptul că în noaptea de 31.05/01.06.2021, cei doi bărbați ar fi pătruns în locuința unui bărbat de 56 de ani, din orașul Târgu-Cărbunești, de unde au sustras produse alimentare, două perechi de adidași și două pălării, iar pentru a-și asigura scăparea, ar fi amenințat cu acte de violență persoana vătămată. În cursul zilei de astăzi, aceștia vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Cărbunești, cu propuneri legale.

Comment here