Ultima Ora

10:11 Miruţă: Impostura profesională şi corupţia tentaculară sufocă la propriu această ţară

Preşedintele USR Gorj, deputatul Radu Miruţă, acuză, depă nenorocirea de la Crevedia, că „impostura profesională şi corupţia tentaculară” sufocă România.

Parlamentarul face referire şi la celelalte cazuri care au şocat opinia publică în ultima perioadă: cel al gravidei din Botoşani, care a murit strigând după ajutorul medicilor, tragedia de la 2 Mai sau azilele groazei.

„România se destramă şi moral şi la propriu. Doar în ultimele săptămâni, o fată moare strigând după aer într-un spital din Botoşani condus de un lăcătuş mecanic pus de PSD, o femeie naşte pe trotuar în faţa spitalului din Urziceni, condus de un PNL-ist cu studii agricole, un drogat omoară la 2 Mai tineri nevinovaţi după ce Poliţia îl găseşte inainte cu două ore cu droguri în maşină şi-l lasă să plece, bătrânii din azilele groazei erau doar afaceri pentru PSD-iştii din Ilfov, aseară la Crevedia 30 de oameni sunt răniţi grav, alţii au murit deja într-o explozie la un depozit ilegal de GPL administrat de copilul unui primar PSD. Impostura profesională şi corupţia tentaculară sufocă la propriu această ţară” spune Miruţă pe Facebook.

Comment here