Ultima Ora

10:11 Adrian Zorlescu, la Alimpeşti: O localitate uitată de timp şi de administraţie

Candidatul AUR la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj, Adrian Zorlescu, a fost, vineri, în comuna Alimpeşti şi spune că a găsit „o localitate uitată de timp și administrație”.

„Infrastructură precară: drumuri de proastă calitate, lipsite de șanțuri și ziduri de sprijin, punând în pericol siguranța locuitorilor. Lipsa rețelei de canalizare funcțională și subdimensionată, afectând grav igiena și mediul. Conducta de apă spartă, cauzând pierderi de resurse și disconfort pentru locuitori. Economie locală în declin: întreprinderi importante, precum fabrica de furtune și fabrica de pufuleți, au fost închise, ducând la pierderea locurilor de muncă și la stagnarea economică. Exploatarea resurselor naturale din râul Olteț se realizează în beneficiul județelor limitrofe, neglijând nevoile locale. Potențial nevalorificat: turbina de pe râul Olteț, care producea energie electrică, a fost dezafectată, ignorând o sursă importantă de energie verde” spune Zorlescu.

Reprezentantul AUR afirmă că starea precară a infrastructurii, lipsa oportunităților economice și abandonul administrației locale au condus la sărăcie și la un sentiment de frustrare în rândul locuitorilor comunei Alimpeşti.

„Comuna Alimpești este un exemplu al unei localități uitate de timp și administrație, unde problemele se adună și sufocă orice speranță de dezvoltare. Este nevoie de o implicare urgentă din partea autorităților pentru a remedia problemele grave cu care se confruntă comuna Alimpești. Investiții în infrastructură, revitalizarea economiei locale și o administratie transparentă și responsabilă sunt esențiale pentru a reda speranța locuitorilor. Doar prin eforturi comune și o viziune clară, comuna Alimpești poate renaște și poate oferi o viață decentă și prosperă locuitorilor săi” declară Zorlescu.