Ultima Ora

10:10 Ilan Laufer își lansează Platforma Social Liberală și la Târgu-Jiu

Ilan Laufer își lansează, astăzi, la Târgu-Jiu, partidul pe care l-a fondat, Platforma Social Liberală. Evenimentul are loc începând cu ora 19:00, în sala de conferințe a Hotelului Anna din municipiu. De la ora 20:00, fostul ministru va susține o conferință de presă.

În luna decembrie, fostul ministru al Mediului de Afaceri, Ilan Laufer, își lansa, la Cluj, Platforma Social Liberală (PSL), un proiect politic demarat împreună cu analistul politic Alexandru Coita, fost consilier onorific al premierului Viorica Dăncilă.

„Am lansat Platforma Social Liberală, care reprezintă un proiect politic de centru, de orientare social-liberală, pro-europeană şi euro-atlantică (…) Vom trece de la ideea de ură şi dezbinare, instaurată în societatea românească şi ne propunem să punem capăt războiului româno-român. Şansele de a avea candidaţi la alegerile locale de anul viitor sunt mici, dar căutăm variante să avem candidaţi, obiectivul nostru numărul unu fiind intrarea în parlament, în 2020” declara Ilan Laufer.

Laufer s-a arătat dispus să colaboreze atât cu PSD, cât şi cu PNL.

PSL a lansat şi proiectul de ţară „România 10 în 10”, cu zece măsuri care ar urma să fie luate, în următorii zece ani, de România pentru a ajunge în primele zece economii europene.

„Ne dorim, în această perioadă, dublarea veniturilor populaţiei, iar salariul mediu să ajungă la 1.600 de euro, pentru a atinge puterea de cumpărare similară cu nivelul Spaniei şi Italiei, să avem o lege a repatrierii şi integrării unui milion de români din diaspora, până în 2025, introducerea serviciului militar după model scandinav, pentru o perioadă de şase luni, unde tinerii absolvenţi de liceu pot învăţa ce înseamnă disciplină şi unitate”, a mai spus Ilan Laufer.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here