Ultima Ora

10:10 Amenzi în urma unei petreceri organizate la Dănești

Polițiștii au aplicat amenzi de 6800 de lei unui număr de 19 persoane, care au participat la o petrecere, sâmbătă noaptea, la o pensiune din comuna Dănești.

”În noaptea de 1/2 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Târgu Jiu au fost sesizați cu privire la faptul că, la o pensiune de pe raza comunei Dănești se ascultă muzică la intensitate ridicată. Cu ocazia verificărilor efectuate de polițiști s-a constatat că în incinta localului se află în desfășurare  un eveniment privat la care participă mai multe persoane.

Polițiștii au stabilit identitatea participanților, fiind sancționate contravențional 19 persoane conform Legii nr. 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19,  cu amendă în valoare totală  de 6.800 lei, iar alte două persoane au fost sancționate pentru  nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991 R, pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, cu amendă în valoare totală de 600 lei” se arată într-un comunicat de presă.

Comment here