Ultima Ora

10:09 ZECI de permise de conducere, reținute de polițiștii gorjeni

74 de permise de conducere au fost reținute de polițiștii gorjeni, în numai două zile, fiind aplicate și 184 de sancțiuni.

”În zilele de 8 și 10 mai a.c., poliţiştii rutieri au acţionat pe principalele artere rutiere din județ, pentru identificarea și sancționarea conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză. Cu această ocazie, au fost aplicate în total 184 de sancţiuni contravenţionale pentru abateri la regimul rutier, din care 158 de sancţiuni au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză. Totodată, au fost reținute în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 74 de permise de conducere, din care 69 pentru nerespectarea regimului legal de viteză. În cadrul activităților au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

Pe timpul desfăşurării acţiunii nu a fost înregistrat niciun accident rutier soldat cu victime omeneşti, care să aibă drept cauză a producerii, viteza neadaptată la condiţiile de drum sau viteza excesivă” transmite Inspectoratul Județean de Poliție Gorj.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here