Ultima Ora

10:09 Spectacole şi petreceri de 8 Martie, în mai multe localităţi. Unde cântă un celebru manelist

Autorităţile din mai multe localităţi din Gorj au pregătit spectacole şi petreceri, pentru a marca 8 Martie, Ziua Femeii.

La Bâlteni, un spectacol va avea loc pe 7 martie, de la ora 17:00. Pe scena amplasată în centrul comunei vor urca artiști celebri: Vali Vijelie, Olguța Berbec, Loredana Sotea, Adi Ologu și formația sa.

Doamnele și domnișoarele din Țicleni vor fi sărbătorite cu un spectacol folcloric susținut de Ansamblul Profesionist „Doina Gorjului”. Evenimentul va avea loc vineri, 8 martie, începând cu ora 18:00 în Casa de Cultură Țicleni. Intrarea este gratuită. Pe scenă vor urca Olguța Berbec, Victorița Lăcătușu, Ileana Lăceanu, Ion Drăgan, Andra Matei, Nicoleta Lăcătușu, Claudia Torop, Alexandra Bleaje și Georgiana Bîrsac.

La Aninoasa, primarul Ilie Petroi a deschis lista de înscrieri pentru doamnele și domnișoarele din localitate care vor să participe la petrecerea organizată într-un restaurant din satul Bibești, comuna Săulești. Evenimentul va avea loc pe 6 martie, de la ora 18.00.

La Turceni, petrecerea va avea loc pe 8 martie în Complex Ştrand Murgeşti.

Comment here