Ultima Ora

10:09 Ce întrebări îi pune Tudor lui Florescu

Fostul viceprimar Adrian Tudor, candidatul Partidului Verde la Primăria Târgu-Jiu, îl invită pe Ciprian Florescu, candidatul PSD, la o dezbatere despre depozitul ecologic din Târgu-Jiu, fie la Bârsești în fața oamenilor, fie la televiziuni, anunță gorj24.com. Reacția vine după ce, Florescu a promis că va rezolva problema mirosului insuportabil degajat de groapa de gunoi, la scurt timp după ce va ajunge primar.

„Faptul că reprezentantul PSD în competiția pentru Primăria Târgu-Jiu, Ciprian Florescu imită, pas cu pas, temele promovate în spațiul public de către candidatul Partidului Verde, este o recunoaștere explicită a valabilității demersurilor întreprinse de către Adrian Tudor. Nu ne așteptăm de la candidatul PSD nici la prea multă originalitate și nici la prea mult efort. Dar un gest de minima moralia din partea sa chiar se impune. Cetățenii au dreptul să cunoască și proiectele candidaților, dar și ce au făcut ei până acum pentru a rezolva problemele abordate acum electoral, mai cu seamă că dl Florescu a avut, în ultimii 8 ani, funcții publice de unde putea acționa nemijlocit .

Îl invităm așadar pe candidatul PSD la o dezbatere aplicată, serioasă pe tema depozitului ecologic, fie la Bârsești, în fața oamenilor, fie la televiziuni. Cele trei întrebări principale pe care i le adresăm pe această temă sunt următoarele:

1.Ați primit, ca prefect, zeci de petiții și sesizări din partea celor care locuiesc în zona depozitului ecologic.Vă reproșați ceva în ultimii 8 ani, în legătură cu ignorarea situației de la Bârsești, Slobozia, Ursați și Bălești, care a transformat într-un calvar viața oamenilor din această zonă?!

2.Care sunt în opinia dumneavoastră legile încălcate în acest moment de către operatorul de salubritate Polaris?!

3.V-ați opus propunerii lui Adrian Tudor privind mutarea, după modelul orașelor din Austria, a depozitului ecologic într-una din carierele de piatră dezafectate din județ, la o distanță adecvată de orice zonă locuită. Care sunt soluțiile dumneavoastră concrete care pot fi operaționalizate într-un timp scurt?

Sperăm ca dl. Ciprian Florescu să nu se ascundă ca struțul cu capul în nisip și să participe la astfel de discuții. E timpul să înțeleagă că funcțiile alese, spre deosebire de cele numite, înseamnă comunicare și contact direct cu alegătorii precum și confruntare electorală cu toți competitorii politici” a transmis Partidul Verde, conform gorj24.com.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here