Ultima Ora

10:09 Amenințată cu moartea de concubin

Un târgujian, de 30 de ani, a ajuns după gratii, după ce, duminică, și-a bătut iubita, apoi a dus-o în pădurea de la Drăgoieni și a amenințat-o cu moartea.

”La data de 12 iulie a.c., polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, un bărbat, de 30 de ani, din Municipiul Târgu Jiu, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare și lipsire de libertate.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că în cursul zilei de duminică, bărbatul, aflându-se pe raza Municipiului Târgu Jiu, în urma unui conflict spontan cu concubina acestuia, de 27 de ani, din municipiul Târgu Jiu, ar fi lovit-o cu palma în zona feței și urcată împotriva voinței sale în autoutilitara condusă de bărbat, cei doi deplasându-se în pădurea Drăgoieni, unde bărbatul ar fi amenințat-o cu moartea. În cursul zilei de astăzi, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, cu propuneri legale” informează IPJ Gorj.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here