Ultima Ora

10:08 Protest AUR în Piața Universității împotriva guvernului și a certificatului verde

Un miting antiguvernamental, împotriva certificatului verde și a restricțiilor are loc, în această seară, în Piaţa Universităţii din Bucureşti, organizat de Alianța pentru Unirea Românilor.

„Noi venim din Parlament, unde am început greva și mergem până la capăt cu acțiunile de protest. Nu mai este timp de stat, nu mai este timp de așteptat, tolerat și de înghițit mizeriile pe care ni le servesc alții. E momentul să venim cu toții la București, e momentul să fim mulți, foarte mulți,” a spus copresedintele George Simion pe Facebook.

Protestul AUR nu are o temă specifică, ci se axează pe toate nemulțumirile pe care oamenii le-ar putea avea: „Un mesaj pentru toți românii care s-au săturat de restricții, s-au săturat de facturile de la gaze, de la curent, de la energie: haideți să ne unim!”

„Toți românii trebuie să iasă în stradă pe 2 octombrie: părinții care nu sunt mulțumiți de ce li se întâmplă copiilor, studenții care nu sunt primiți în cămine, cei care au primit facturi de două sau trei ori mai mari, românii care nu au unde să-și vândă marfa sau cei care sunt dați afară de la locul de muncă pentru că nu s-au vaccinat, toți cei care s-au săturat de Florin Cîțu și de acest Guvern de incompetenți, ieșiți în stradă cu toții (…)Veniți la București, să terminăm cu sistemul”, a mai îndemnat liderul AUR.

George Simion, împreună cu mai mulți membri de partid, au lipit afișe și au împărțit fluturași oamenilor chemandu-i la un miting împotriva măsurilor luate în contextul pandemiei. Acesta se declară convins că va fi cel mai mare miting din ultima perioadă și spune că nu se va lăsa intimidat de nicio restricție a guvernului.

”Florin Cîțu e așteptat sâmbătă, 2 octombrie, ora 17:00, în Piața Universității din București să negocieze pentru menținerea guvernului în prezența românilor, principalii afectați de întreaga activitate a Executivului pe care îl conduce”, a declarat copreședintele AUR, Claudiu Târziu.

Comment here