Ultima Ora

10:08 Dan Vîlceanu, vehiculat ca interimar la Transporturi

Prim-ministrul Florin Cîţu, ministrul Finanţelor, Dan Vîlceanu, ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu şi ministrul Energiei, Virgil Popescu, sunt numele vehiculate pentru a asigura interimatul la ministerele care au fost deţinute de reprezentanţii USR-PLUS.

Conform surselor citate, premierul Cîţu ar urma să preia ministerul Proiectelor Europene, deţinut de Cristian Ghinea. De altfel, la sfârşitul săptămânii trecute, Cîţu a afirmat că, dacă Ghinea pleacă, va prelua el ministerul pentru a se asigura că lucrurile merg înainte şi va accelera procedura pentru a se asigura că vom avea aprobat PNRR.

Ministrul Educaţiei Sorin Cîmpeanu ar putea asigura interimatul la Ministerul Cercetării, deţinut anterior de Ciprian Teleman, iar ministrul Finanţelor, Dan Vîlceanu, pe cel al Transporturilor, care a fost coordonat de Cătălin Drulă.

Ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, este luat în calcul pentru interimatul la Sănătate, iar ministrul liberal al Energiei, Virgil Popescu, ar putea prelua Ministerul Economiei, portofoliu deţinut de Claudiu Năsui.

Comment here