Ultima Ora

10:08 Bărbat din Negomir, sancționat DUR pentru transport ILEGAL de persoane

Un bărbat, de 44 de ani, din Negomir a fost amendat cu 6000 de lei, după ce a fost prins că făcea maxi-taxi ilegal. În plus, i-a fost reținute certificatul si plăcuţele cu numărul de înmatriculare iar mașina i-a fost indisponibilizată pentru o perioadă de 6 luni.

”La data de 21 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției Oraşului Rovinari și postului de poliţie TF Rovinari au identificat, pe Strada Constructorilor din orașul Rovinari, un autoturism condus de un bărbat, de 44 de ani, din comuna Negomir, căruia i s-a documentat activitatea de transport persoane contra cost pe ruta Negomir – Rovinari, fără să deţină autorizaţie taxi sau copie valabilă, privind transportul în regim de taxi şi în regim de închiriere.

Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 4.000 lei, conform Legii nr. 38/2003, privind transportul în regim de taxi şi în regim de închiriere, iar ca măsură complementară s-a dispus reţinerea certificatului si a plăcuţelor cu numărul de înmatriculare. Poliţiștii au procedat la indisponibilizarea autovehiculului pentru o perioadă de 6 luni. De asemenea, bărbatul a fost sancţionat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 lei pentru încălcarea Ordonanței Militare nr. 3 /2020” anunță Poliția Gorj.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here