Sportive

Vor calificarea în grupele EHF. Puşcaş: Sperăm să ne ridicăm la așteptările suporterilor

Sala Sporturilor găzduieşte, sâmbătă şi duminică, dubla confruntare CSM Târgu-Jiu- HK Onnereds, în Turul 3-EHF European League Women. Meciurile încep la ora 18.00.

După o perioadă dificilă, cu câteva accidentări, Angela Puşcaş a revenit în angrenajul echipei și vrea să pună umărul la calificarea CSM în grupele EHF.

”În momentul de față mă simt foarte bine. Din păcate, am lipsit la foarte multe meciuri sezonul acesta din cauza accidentărilor, problemelor medicale, dar eu sper că începutul ăsta, după atâta timp, să fie un plus și să nu mă mai accidentez. Sperăm ca, sâmbătă și duminică, să fim încrezătoare și să dăm totul pe teren pentru a obține victoria. Pentru fiecare, o calificare în grupe, și chiar mai departe, este un maxim. Noi sperăm să ne ridicăm la așteptările suporterilor și la așteptările noastre. Eu, cel puțin, am așteptări mari și sper să fim acolo unde ne dorim și unde vizualizăm fiecare. Eu îmi doresc să joc și 60 de minute, dacă s-ar putea. Nu știu dacă, din punct de vedere fizic, o să rezist, încerc să dau tot ce pot. Mă simt mai bine acum. Mai apar și dureri din când în când, dar asta nu e nimic nou pentru mine. Sper să ajut echipa în acele momente în care chiar e nevoie. Într-o oarecare măsură suntem favorite, pentru că jucăm la noi acasă și tot timpul echipa care joacă acasă cred că este favorită. Publicul va conta foarte mult și îi așteptăm în număr cât mai mare să ne susțină. Doar cu ei putem să avem rezultate mari!” a declarat handbalista.

Comment here