Ultima Ora

10:07 Scandal în USR. Clotilde Armand, replică tăioasă pentru Elena Lasconi

Primarul USR al Sectorului 1, Clotilde Armand, s-a lansat, sâmbătă, într-un atac la colega de partid Elena Lasconi, primarul din Câmpulung Muscel.

”Treaba ta ca primar nu este să spui cine cu cine să se căsătorească, cum să intervină statul în familii. Treaba primarului este să aibă grijă de comunitate. De întreaga comunitate. Indiferent de culoare, religie sau sex. Iar această grijă nu se manifestă la televizor. Dacă nu înţelegi asta, înseamnă că n-ai ce căuta în nicio funcţie publică”, a scris Clotilde Armand pe Facebook. 

Elena Lasconi, cap de listă USR la alegerile europarlamentare, a dezvăluit că a votat ”DA” la referendumul pentru familia tradiţională din 2018.

„Eu sunt creştină, sunt ortodoxă şi consider că familia este formată dintr-o femeie şi un bărbat”, a spus Lasconi la Prima TV.

Elena Lasconi a criticat-o pe colega sa, Clotilde Armand, pentru faptul că nu reuşeşte să construiască o majoritate în Consiliul Local al Sectorului 1, prin care să-şi pună în aplicare proiectele.

”Nu-mi place să vorbesc despre colega mea pentru că mi se pare că a făcut multe greşeli, a şi avut lupte grele, foarte grele, acolo, dar nu-mi place ideea de a nu colabora cu Consiliul Local. Până la urmă, tu eşti votat să faci treabă, nu să fii în permanenţă primar în opoziţie. Nu există aşa ceva. E femeie, ştiu că a muncit foarte mult, a plecat din poziţia de europarlamentar să candideze la primărie. Nu mă îndoiesc nicio secundă de bunele ei intenţii, dar felul ăsta de victimizare şi de a fi în opoziţie nu mi se pare în regulă. Trebuie să livrezi!”, a spus Lasconi.

Comment here