Târgu-Jiu

Partidele s-au înțeles. Cei 6 consilieri județeni incluși în ATOP

După aproape 10 luni, s-a ajuns la o înțelegere între partidele din Consiliul Județean Gorj privind posturile din Autoritatea Teritorială de Ordine Publică. Liberalii au cerut să fie respectat algoritmul politic, dar PSD s-a opus.

Ion Călinoiu, Gheorghe Bucălăete, Marius Negru (PSD), Gheorghe Grivei, Cristinel Tănasie (PNL) și Ion Rușeț (PMP) sunt cei 6 consilieri județeni care vor face parte din ATOP.

Bătălia este mare pentru ocuparea unei poziții în această comisie, întrucât indemnizația reprezintă 10% din salariul președintelui Consiliului Județean Gorj. PNL Gorj a propus ca indemnizația să fie redusă la 2%, dar propunerea nu a trecut la vot.

USR-PLUS a depus, în aprilie 2021, o iniţiativă legislativă de modificare a Legii de organizare și funcționare a Poliției Române, în sensul eliminării indemnizațiilor pentru membrii ATOP (Autoritatea Teritorială de Ordine Publică). Urmează să fie supusă la vot, în Senat, în această toamnă.

Comments (1)

  1. Grivei asta e nemuritor? E Tutankamon de Matasari? Abia isi mai raraie basinile dar vrea sa fie peste tot. El si alt basinos Dan Ilici Morega. Mergeti mai mamelucilor si plimbati va nepotii prin parc, lasati politica pentru oameni onesti, nu voi lichelelor pana va ia smurdul din sedintele de partid.

Comment here