Ultima Ora

10:07 GORJ EXPRESS: Mitrescu către Bunoaica: ,,Cine e tătucu’ lui Burlan? Greblă și apoi Condescu!”

Gorjexpress.ro face publică o discuție telefonică, ce ar fi avut loc marți, între doi lideri sindicali din cadrul Complexului Energetic Oltenia, Constantin Mitrescu și Nicu Bunoaica, după schimbarea din funcție a lui Sorinel Boza.

Schimbul de replici este început de Mitrescu, care râde de Bunoaica pe marginea faptului că Boza a fost destituit din funcție, iar liderul de la Lupoaia nu-l agreează noul înlocuitor, adică pe Daniel Burlan. Bunoaica îl întreabă, apoi, pe Mitrescu dacă liderii sindicali pro-administrație s-au dus ,,cu crema” să-l ungă pe Burlan.

,,Domle’ nu mai pot! Am făcut pe mine de frică. Băi, mă ajuți și pe mine, că tu ești pretenul meu. Începusem să plâng, știi ce frică îmi e! Doamne! Dar ce a zis? A zis că mă termină, ce a zis? Cred că sigur… Dar ați fost astăzi? Ați avut cremă la voi, tot arsenalul?”, spune teatral Bunoaica, în hohotele de râs ale lui Mitrescu, referindu-se la numirea lui Burlan și la o întâlnire a sindicaliștilor cu înlocuitorul lui Boza, întâlnire la care liderul de la Lupoaia a absentat. ,,Aveți director nou, cel mai tare din parcare. Dar de negocieri nu mă întrebi, despre sporuri..”, a completat Bunoaica, întrebându-l pe Mitrescu de ce l-a sunat luni, în timp ce acesta îi spune că l-a apelat ca să-l întrebe de Boza.

,,E nu am treabă cu Boza, eu m-am bătut și cu Boza, pentru oameni”, a mai spus Bunoaica.

Între cei doi interlocutori se discută apoi de sporuri, de grila de salarizare și de creșteri în noul CCM, dar și despre invitarea lui Bunoaica în FNME, lucru refuzat de cel din urmă. Discuția înregistrată parcă din exterior nu este foarte clară, dar se înțelege cu exactitate, la jumătatea dialogului, întrebarea lui Mitrescu la adresa lui Bunoaica, pe marginea numirii noului manager interimar al CEO, cu care liderul are un proces civil.

,,Cine este tătucu’ lui Burlan?”, întreabă râzând Mitrescu pe liderul de la celălalt capăt al firului. Răspunde, în final, tot el: ,,Greblă și apoi Condescu”, fapt subliniat apoi tot de Mitrescu care spune că afirmațiile lui sunt ,,o realitate”. Bunoaica continuă atacul la adresa profesionalismului lui Burlan.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here