Ultima Ora

10:07 DECIZIE! USR susţine şi candidaţi independenţi la LOCALE

Nicușor Dan poate candida ca independent cu susțierea USR la Primăria Capitalei. Liderii USR au aprobat, sâmbătă, regulamentul de desemnare a candidaților la locale, care permite candidaturile interne pentru alegerile locale pentru candidații independenți. Nicuşor Dan este unul dintre cei cu şanse mari să câştige Bucureştiul de la Gabriela Firea, susţine Dan Barna.

Comitetul Politic al USR a adoptat, sâmbătă, mai multe regulamente de funcționare, printre care și un regulament privind susținerea la alegerile locale a candidaților non-membri sau independenți, introducând posibilitatea ca filialele județene sau locale ale USR să decidă susținerea unor candidați externi, a anunţat conducerea USR într-un comunicat de presă. În cazul în care filialele județene sau locale decid deschiderea alegerilor către candidați externi, desemnarea candidaților la primării sau la consilii județene se va face statutar, în baza unor mecanisme alternative printre care negocieri, sondaje sau alegeri primare deschise. După desemnarea candidaților interni, organizațiile USR pot încheia alianțe electorale cu alte partide sau organizații politice. Candidații externi susținuți de USR trebuie să îndeplinească condițiile legale, dar și criteriile de integritate ale USR.

„E important să avem candidați a căror integritate morală să nu poată fi pusă la îndoială și reputația lor să nu poată prejudicia prestigiul și imaginea USR. Asta înseamnă fără penali, fără traseiști, fără plagiatori, fără colaboratori ai fostei Securități sau membrii din conducerea Partidului Comunist Român” a spus Dan Barna, președintele USR.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here