Ultima Ora

10:07 Bătut de doi agenți de pază pentru că nu purta MASCĂ

Un târgujian a fost lovit de doi agenți de pază, miercuri, în fața unui local de pe strada 1 Decembrie. Motivul scandalului a fost acela că nu purta mască. Ulterior, târgujianul a fost amendat și de polițiști cu 500 de lei.

”La data de 3 februarie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Jiu au fost sesizați despre faptul că un bărbat ar fi fost agresat de doi agenți de securitate. Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului, a reieșit faptul că un bărbat, de 36 de ani, din localitate, în timp se afla în fața unui local public, de pe strada 1 Decembrie 1918, ar fi fost lovit de doi agenți de securitate, unul în vârstă de 21 de ani, din Târgu-Cărbunești și celălalt, de 32 de ani, din municipiul Târgu-Jiu. Victima nu a solicitat prezența ambulanței la fața locului, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Polițiștii au luat măsura sancționării bărbatului de 36 de ani, cu amendă de 500 lei, conform Legii 55/2020, pentru nepurtarea măștii de protecție, acesta fiind și motivul conflictului pe care acesta l-a avut cu agenții de pază și protecție. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de purtare abuzivă” informează IPJ Gorj.

Comment here