Ultima Ora

10:07 Alexandru Beșliu, medalie de argint la Campionatul Național Individual de Seniori U23

Luptătorul gorjean Alexandru Beșliu, cu dublă legitimare CSM Târgu Jiu-CS Pandurii, a cucerit medalia de argint la categoria 97 de kg, la Campionatul Național Individual Cadeți și Seniori U23. Competiția s-a desfășurat în perioada 27-29 noiembrie, la Constanța, informează csmtargujiu.ro.

Alexandru Beșliu, pregătit de antrenorii Ștefan Tănase și Mădălin Gorjeanu, este unul dintre puținii sportivi din Gorj care se întoarce acasă cu medalii de la diferite competiții naționale. La finalul săptămânii trecute, Alex, care va împlini luna viitoare 20 de ani, și-a trecut în palmares încă un titlu, vicecampion național la categoria 97 kg la Campionatul Național Individual de Seniori U23. Sportivul nostru a luptat în finală împotriva unuia dintre cei mai experimentați luptători la această categorie, Mihai Palaghia, de la CSM Călărași, component al lotului olimpic de seniori.

”Dorința mea a fost să urc pe prima treapta a podiumului, dar din păcate m-am clasat pe locul 2. În lupta finală m-am întâlnit cu un sportiv foarte titrat, care și-a petrecut mulți ani la lotul olimpic de seniori, iar acest aspect a fost în avantajul lui. Cred că plusul de experiența și vârsta lui, el având 23 de ani, și-au spus cuvântul în finală. Pentru el a fost ultimul an de competiție la Campionatul Național U23” a declarat Beșliu pentru site-ul oficial al clubului.

Comment here