Ultima Ora

10:06 Weber susține că PSD nu i-a oferit lui Iordache primul loc la Senat

Declarațiile făcute de senatorul PNL Ion Iordache, cum că ar fi fost ofertat de toate partidele politice din județul Gorj să candideze pe primul loc la Senat, au fost ironizate de parlamentarii PSD Gorj.

În cadrul unei conferințe de presă, deputatul Mihai Weber, președintele PSD Gorj, s-a întrebat dacă nu cumva lui Iordache i s-a propus să fie primul pe listele partidelor din Bulgaria sau Ucraina, că în România așa ceva nu s-a întâmplat.

”Am văzut declarația asta (declarația lui Ion Iordache-n.r.), dar nu i-am dat importanță. M-am gândit că, poate, în momentul în care s-a exprimat că toate formațiunile politice, toate, inclusiv PSD, poate vorbea de cele din altă țară, din Bulgaria, din Ucraina, nu din România. Cert este că din partea PSD Gorj nu au existat asemenea discuții. Celelalte formațiuni politice pot dezminți sau să fie de acord cu ce spune domnul Iordache. Acesta este modalitatea unora de a-și convinge electoratul. La PSD, cei care au acest mod de abordare, nu sunt primiți în această familie”, a declarat deputatul Mihai Weber, președintele PSD Gorj, arată Impact în Gorj.

Comment here