Ultima Ora

10:05 Stoina: Bărbat de 50 de ani, dat dispărut de tatăl său

Un bărbat, de 80 de ani, din comuna Stoina și-a dat dispărut, joi, fiul, de 50 de ani. Daniel Druțu a plecat de acasă pentru a merge la București ca să se angajeze și nu a mai revenit.

Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că la data de 9 ianuarie, după o înțelegere prealabilă cu tatăl său, bărbatul dat dispărut a plecat voluntar de la domiciliu, în scopul precizat de apelant. Tatăl bărbatului a încercat să ia legătura telefonică cu acesta, de mai multe ori, însă nu a reușit.

La momentul plecării Daniel Druțu era îmbrăcat cu blugi de culoare albastră, hanorac cu glugă de aceeași culoare, iar în picioare purta ghete de culoare galbenă. Semnalmente: înălţime de 1,70 m, greutate aproximativă de 65 kg, față ovală, păr șaten, tuns scurt, ochi căprui.

Persoana a fost pusă în urmărire la nivel național, de către polițiști. Persoanele care pot oferi informații menite să ajute la identificarea bărbatului dat dispărut sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție.

Comment here