Ultima Ora

10:05 Individ din Runcu, în arest după ce a tăiat cauciucurile a 5 mașini

Un bărbat din Runcu, care a tăiat cauciucurile a 5 mașini și s-a urcat la volan fără a avea permis de conducere, a fost arestat pentru 24 de ore de polițiștii gorjeni.

”La data de 29 martie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, un bărbat de 43 de ani, din comuna Runcu, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de distrugere și conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, fără a poseda permis de conducere.

Din cercetările efectuate de polițiști, a reieșit faptul că în noaptea de 27/28 martie a.c., bărbatul ar fi distrus prin tăiere/înțepare, anvelopele a cinci autoturisme care se aflau parcate pe raza localității Runcu. De asemenea, bărbatul ar fi condus un autoturism pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere, încălcând totodată măsura preventivă a arestului la domiciliu, dispusă de Judecătoria Târgu-Jiu, într-o altă cauză penală.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării activității infracționale, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu” a comunicat Poliția Gorj.

Comment here