Ultima Ora

10:04 CE Oltenia vinde hoteluri și restaurante

Complexul Energetic Oltenia va scoate la vânzare restaurantul de la Săcelu, Hostelul „Maiami” de la Târgu Jiu, cantina de 600 de locuri a Sucursalei Electrocentrale de la Ișalnița și blocul de la Sucursala Electrocentrale Turceni. Acționarii vor aproba, în ședința din 5 februarie, scoaterea la vânzare a celor patru active, potrivit ordinii de zi.

Baza de tratament de la Săcelu a fost scoasă la vânzare de doi ani. Este vorba atât despre clădirile deținute de companie cât și despre bazinele cu apă termală. Vânzarea nu s-a putut concretiza, din cauza unor probleme cadastrale, arată gds.ro. Acum va fi scos la vânzare doar restaurantul din zonă.

Hostelul „Maiami” la Târgu Jiu, de pe Calea Eroilor, este catalogat ca fiind de 3 stele, are 30 de camere şi un apartament. Unitatea mai deţine o sală de protocol şi un restaurant de 80 de locuri.

Casa de oaspeți de la Turceni are 16 camere duble și 16 camere single, camerele duble fiind utilate cu aer condiționat. Toate camerele sunt dotate cu mobilier adecvat, televizor și baie proprie. Unitatea de cazare a fost amenajată în trecut pentru delegațiile care veneau la Termocentrala Turceni și pentru salariați.

Comment here