Ultima Ora

10:03 Asasinul de la Constanța, care a omorât un bărbat și i-a violat fiica, a fost REȚINUT

Tânărul de 29 de ani, care a ucis un bărbat din Corbu şi i-a violat fiica, a fost reţinut pentru 24 de ore, el recunoscând fapta şi povestindu-le anchetatorilor că a dorit, iniţial, să jefuiască familia respectivă, dar pentru că nu a găsit ce dorea a comis faptele respective.

Potrivit reprezentanţilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, criminalul este din localitatea Corbu, fiind vecin cu victimele sale. El a mers, vineri dimineaţă, la locuinţa acestora, a intrat peste familia respectivă, încercând să o jefuiască. Supărat că nu ar fi găsit ceea ce dorea, s-a enervat şi a ucis bărbatul de 41 de ani, cu maceta pe care o avea asupra sa, iar pe una dintre fetele acestuia a violat-o, după care a fugit. El şi-a recunoscut fapta în faţa anchetatorilor, iar în urma percheziţiei făcute la locuinţa bărbatului au fost găsite maceta, dar şi alte obiecte luate din casa victimelor.

Bărbatul de 29 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind dus în arestul IPJ Constanţa, iar, astăzi, va fi prezentat Tribunalului Constanţa cu propunere de arestare preventivă.

Comment here