Ultima Ora

10:02 Zi importantă pentru polițistul Voinescu

Polițistul gorjean, arestat pentru furtul pe care nu l-a comis în Germania, speră să redevină liber. Înalta Curte de Casație și Justiție judecă, astăzi, contestația pe care Dumitru Constantin Voinescu Martin a formulat-o la mandatul emis cu o săptămână în urmă de Curtea de Apel Craiova.

Magistrații din Bănie au dispus ca agentul Poliției Municipale Târgu-Jiu să stea în spatele gratiilor până pe 23 ianuarie, timp în care să fie tradus oficial mandatul european de arestare emis pe numele acestuia, precum și actele ce au stat la baza emiterii lui.

Dumitru Constantin Voinescu Martin este acuzat de complicitate la furt, deși el a fost permanent în țară. Informațiile din dosar arată că, în septembrie 2018, mai mulți români au comis o serie de furturi în Germania, cu un prejudiciu de circa 5000 de euro, iar bunurile furate le aveau într-o dubă care îi aparține agentului de poliție. Acesta vânduse mașina cu o lună înainte, iar cumpărătorul, un bărbat din Rovinari, nu a făcut transferul de proprietate pe numele său. Individul a fost însă implicat în furturile din Germania, fiind și el acum arestat. Împotriva polițistului nu există dovezi că el ar fi fost participant activ la furturile respective, mai ales că a fost permanent la serviciu, în cadrul Poliției Târgu Jiu.

Avocata polițistului, Mioara Văduva, a declarat că încătușarea clientului său reprezintă o gravă eroare judiciară. Pe rețelele de socializare, apropiații agentului și colegi ai acestuia au cerut ca oricine poate să îl ajute că a fost în țară în perioada 19 -22 septembrie 2018, când s-au comis furturile, să o contacteze pe avocată pentru a-l putea ajuta astfel de polițistul aflat în spatele gratiilor.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here