Ultima Ora

10:02 Poliţişti daţi afară. Un tânăr le-a furat maşina din faţa sediului, s-a dat poliţist şi a dat amenzi

Doi poliţişti au fost dați afară după ce o autospecială a fost furată pe 20 octombrie chiar din faţa Biroului Rutier Sibiu. Cei doi au fost cercetaţi disciplinar, iar în urma anchetei s-a decis scoaterea lor din sistem.

„Cercetarea disciplinară a celor doi polițiști s-a finalizat cu aplicarea sancțiunii destituirii din poliție”, a declarat, pentru Ora de Sibiu, Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Un tânăr, de 23 de ani, din comuna Roşia, judeţul Sibiu, a fost prins de poliţişti pe 20 octombrie în timp ce conducea sub influenţa băuturilor alcoolice. Acesta a fost dus la spital şi apoi la sediul Biroului Rutier Sibiu, unde a fost audiat. După ce a fost lăsat să plece acasă, când a ieşit din sediul Poliţiei, tânărul a furat o autospecială, un Duster folosit de agenţii rutieri.

S-a plimbat câţiva kilometri și a ajuns pe un bulevard din Sibiu, unde a început să oprească şoferi în trafic şi să le ceară actele. Și-a continuat, apoi, drumul şi a ajuns pe DN 1, în zona Veştem, unde a continuat să tragă pe dreapta şoferi, să le ceară documentele, dar şi şpagă. Unul dintre şoferi i-a oferit tânărului bani, iar acesta a mers la un bar, a jucat la păcănele şi a băut înainte să fie prins.

Comment here