Ultima Ora

10:01 Val de aer cald. 28 de grade Celsius

Un val de aer cald străbate România, iar temperaturile cresc până aproape de 28 de grade în aproape toată ţara, în acest weekend. Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) anunţă că şi săptămâna viitoare temperaturile vor fi peste valorile normale ale perioadei.

În toată ţara va fi vreme frumoasă, în acest weekend, cu temperaturi peste cele normale acestei perioade, iar cerul va fi senin în toate regiunile, inclusiv în Capitală. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, sâmbătă, între 17 şi 25 de grade, mai scăzute în special în estul Transilvaniei şi în zona Litoralului, iar cele mai ridicate valori se vor înregistra în partea de sud şi vest. Duminică va fi şi mai cald, vor fi temperaturi maxime între 19 şi 28 de grade, cele mai scăzute valori în estul Transilvaniei şi pe Litoral, cele mai ridicate în partea de sud a ţării.

În Capitală, temperaturile maxime vor fi în jurul valorii de 27 de grade Celsius şi izolat e posibil să apară ceaţa. Creşterea temperaturilor este pusă pe seama unui val de aer cald care străbate în această perioadă ţara noastră.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here