Ultima Ora

10:01 CARNAGIU la Ialomiţa! 10 persoane MOARTE, 7 răniţi

Zece persoane au murit şi alte opt au fost rănite după ce un autotren şi un microbuz s-au ciocnit sâmbătă dimineaţă, în judeţul Ialomiţa, între Slobozia şi Urziceni, a anunţat Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă. Iniţial, erau 9 persoane decedate, însă ulterior, a murit şi unul dintre răniţi, aflat în stare gravă. Răniţii au fost duşi la spitale din Slobozia şi din Bucureşti. 

Purtătorul de cuvânt al Poliției Ialomița, Ludmila Mariana Dascălu, a declarat că accidentul s-a produs după ce TIR-ul a pătruns pe sensul opus de mers și s-a izbit de microbuzul în care se aflau 17 persoane. Microbuzul plecase de scurt timp din localitatea Munteni-Buzău, județul Ialomița și se îndrepta către București.

„Microbuzul din Ialomița transporta oameni la muncă. Primele cercetări arată că TIR-ul a intrat pe contrasens și a lovit microbuzul”, a spus Dascălu.

În urma impactului devastator, atât microbuzul, cât și TIR-ul, au ajuns pe câmp, iar toate victimele au rămas prinse între fiarele contorsionate ale celor două autovehicule.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here