Sportive

Eduard Popescu, un nou titlu de campion național

Luptătorul gorjean Eduard Popescu, sportiv cu dublă legitimare CSM Târgu Jiu – CS Pandurii, a cucerit titlul de campion naţional de juniori, la categoria +90 de Kg, în cadrul Finalei Campionatului Naţional Individual de cadeți, juniori și seniori. Competiţia a avut loc în perioada 30 august – 1 septembrie, pe plaja de la Obelisc, Costineşti.

Pentru Eduard Popescu este cel de-al doilea titlu de campion naţional de juniori la lupte pe plajă, după performanţa obţinută în 2019, tot la Constanţa. Rezultatul este cu atât mai important, cu cât, prin clasarea pe primul loc, Eduard Popescu a reuşit să se califice la Cupa Mondială la lupte pe plajă, competiţie care se dispută la finalul lunii septembrie, tot la Constanţa.

„Competiția de la malul marii a fost o provocare, scopul meu fiind acela de a câştiga fiecare meci şi de a obţine un rezultat excepțional. Mi-am dorit să mai adaug o medalie de aur la palmaresul meu de lupte pe plajă, iar acest lucru m-a ambiționat. Mă bucur că am reușit să obțin un rezultat pozitiv la acest concurs, adversarii mei fiind destul de bine pregătiți. Acest titlu de campion național mă face să mă pregătesc mai mult pentru a obține rezultate la fel de bune şi în competițiile viitoare. Mă pregătesc intens pentru această perioadă competițională. Pentru mine, Cupa Mondială reprezintă o nouă etapă pentru care mă voi pregăti foarte bine. Mă bucur că voi participa la această competiţie, unde voi avea ocazia să lupt cu cei mai buni sportivi din lume. Scopul meu este să obțin un loc cât mai bun în clasament și să lupt cu ambiție și profesionalism”, a declarat Eduard Popescu.

Comment here