Minerit și EnergieStirile ZileiTârgu-Jiu

1000 de angajați CE Oltenia pleacă în 2020. Pârvulescu: Este cea mai GRAVĂ problemă!

Circa 1000 de angajați ai Complexului Energetic Oltenia vor pleca la pensie, în 2020, grație noului act normativ de reducere a vârstei de pensionare.

”Este cea mai gravă problemă cu care se va confrunta compania!” declară Dumitru Pârvulescu, președintele Federației Naționale Mine Energie, în condițiile în care, mineritul se confruntă, deja, cu un deficit de personal.

În 2020, sindicatele vor negocia cu administrația CEO un nou contract colectiv de muncă. Proaspăt reales președinte FNME, Pârvulescu anunță că va lupta pentru stabilitatea locurilor de muncă, o mai bună salarizare și îmbunătățirea condițiilor la locul de muncă.  

Săptămâna aceasta urmează să fie numit un nou Consiliu de Supraveghere la Complexul Energetic Oltenia. Dumitru Pârvulescu așteaptă de la șefii cei noi ai companiei, dar și de la ministrul Virgil Popescu, ”o foaie de parcurs clară privind CEO”.   

Liderul sindical Constantin Crețan a acuzat, după Congresul FNME, că alegerile ar fi fost fraudate, în urmă fiind introduse 70 de voturi de la un sindicat care nu avea voie să voteze. Dumitru Pârvulescu spune că nu are ce comenta la astfel de acuzații.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here