Stirile ZileiTârgu-Jiu

1.800 de români s-au înghesuit pe aeroportul din Cluj pentru a pleca la muncă în Germania! Dan Ilie Morega: Am rămas consternat! Am ajuns slugile Europei!

”Am rămas consternat! Am ajuns slugile Europei!” reacționează Dan Ilie Morega, după ce, joi, pe aeroportul din Cluj, circa 2.000 de muncitori sezonieri au stat unul lângă altul, așteptând să plece în Germania la muncă, în agricultură.

Președintele Institutului de Politici și Investigații Publice consideră inacceptabil ceea ce s-a întâmplat, faptul că, în plină pandemie, oamenii au plecat spre zone roșii ale Europei, doar pentru că, în țară, nu pot câștiga venituri decente.  

Morega se aștepta ca ministrul Agriculturii, Adrian Oros, să vină cu soluții pentru agricultura românească, să propună un nivel de salarizare de 5-600 de euro, lunar, astfel încât oamenii să nu fie nevoiți să plece în plină pandemie.  

Dan Ilie Morega îi critică dur pe guvernanții perindați de-a lungul anilor, acuzându-i că nu i-a interesat altceva decât interesele personale și de grup.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here