Ultima Ora

09:58 Prinși BĂUȚI la volan

Trei șoferi, din Padeș, Țicleni și Fărcășești, au fost depistați băuți la volan, la finalul săptămânii trecute, anunță Inspectoratul Județean de Poliție Gorj.

Vineri, 27 decembrie, poliţişti din cadrul Postului de Poliție Padeș și Postului de Poliție Godinești au depistat în trafic, un tânăr, de 26 de ani, din comuna Padeş, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 671 Padeș, având o concentraţie de 0.69 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care se află sub influența alcoolului sau a altor substanţe.

Sâmbătă, 28 decembrie, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Turceni au identificat în trafic un bărbat, de 30 de ani, din orașul Țicleni, în timp ce conducea un autoturism pe DN 66 Brănești, având o concentraţie de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital, pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, fiind întocmit dosar penal.

Duminică, 29 decembrie, poliţişti din cadrul Poliției Orașului Rovinari au depistat în trafic un tânăr, de 20 de ani, din comuna Fărcășești, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Tineretului din orașul Rovinari, având o concentrație de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, alegându-se cu dosar penal.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here