Ultima Ora

09:58 În arest după ce și-a luat mama la bătaie

Un bărbat, de 41 de ani, din comuna Plopșoru, a ajuns după gratii, marți, după ce și-a luat mama, de 63 de ani, la bătaie. Împotriva individului a fost emis și ordin de protecție.

”La data de 18 februarie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Turceni au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, un bărbat, de 41 de ani, din comuna Plopșoru, bănuit de săvârșirea infracțiunii de violare de domiciliu și violență domestică. În dimineața zilei de 17 februarie, ar fi pătruns fără drept în curtea locuinței părinților săi, din localitate și, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, ar fi exercitat acte de violență împotriva mamei sale, de 63 de ani, motiv pentru care femeia a formulat plângere.

În după-amiaza aceleiași zile, polițiștii au fost, din nou, sesizați prin apelul 112 de tatăl bărbatului, de 41 de ani, despre faptul că ar avea un nou conflict cu fiul său, care ar fi exercitat acte de violență împotriva mamei sale. Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, împotriva bărbatului, acestuia fiindu-i interzis să se apropie de mama sa și de locuința părinților săi pentru următoarele 5 zile” transmite Poliția Gorj.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here