Ultima Ora

09:58 A încercat să fure alimente și produse de igienă din casa unei femei de 79 de ani

Un bărbat, de 34 de ani, din Crușeț a fost reținut de polițiști fiind bănuit că sâmbătă, 18 aprilie, ar fi pătruns în locuința unei femei din comună, în vârstă de 79 de ani, încercând să fure alimente și produse de igienă. Hoțul s-a speriat de strigătele unei vecine, a abandonat produsele furate și a fugit.

”La data de 18 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Stoina au fost sesizaţi prin apelul 112 de către o femeie, de 35 de ani, din comuna Crușeț, cu privire la faptul că, a observat o persoană străină intrând în casa vecinei sale. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Stoina, iar din verificările efectuate a reieșit faptul că o persoană necunoscută de sex masculin ar fi pătruns în locuința unei femei, de 79 de ani, din comuna Cruşeţ, de unde a încercat să sustragă mai multe bunuri alimentare şi produse de igienă pe care le-a abandonat, acesta reușind să fugă din locuință, fiind speriat de zgomotele și strigătele apelantei care a strigat la vecini și la partea vătămată.

În urma verificărilor efectuate la data de 19 aprilie a.c., a fost identificat autorul faptei, un bărbat, de 34 de ani, din comuna Crușeț, bănuit de săvârşirea infracţiunii de tentativă la infracţiunea de furt, acesta fiind reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale” transmite Poliția Gorj.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here