Ultima Ora

09:57 ALERTĂ! Bebeluș de opt luni, suspect de infecție cu coronavirus, internat la Spitalul din Târgu-Jiu

Alertă nouă de coronavirus, în Gorj. Un bebeluș de opt luni și mama lui, care au venit recent din Italia, au fost izolați în Secția de Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, copilul fiind suspect de infecție cu noul coronavirus.

Directorul SJU Târgu-Jiu, Dumitru Vienescu, a declarat, luni, că bebelușul de opt luni și mama lui rămân izolați în Secția de Pediatrie, până când se va stabili dacă fetița este infectată cu noul coronavirus.

„Copilul a venit ieri, cu mama, a fost internat în Secția Pediatrie, într-un izolator. În momentul de față i-au fost recoltate probe pentru coronavirus și au fost trimise la Institutul Matei Balș, se așteaptă astăzi (luni – n.r.), cel târziu mâine, rezultatul probelor. Este izolat în același salon cu mama, având grup sanitar propriu, izolatorul este specific pentru așa ceva. Copilul are febră și tuse. Mama nu prezintă niciun simptom, deocamdată”, a declarat Dumitru Vienescu, directorul SJU Târgu-Jiu.

Mama bebelușului a venit în țară în 20 februarie, din Italia, însă copilul nu a călătorit, spun medicii. Direcţia de Sănătate Publică Gorj a început o anchetă epidemiologică în acest caz.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here