Ultima Ora

09:50 Pandurii nu a reușit să pună poprire pe conturile Primăriei Târgu-Jiu

Pandurii nu a reușit să pună poprire pe conturile Primăriei Târgu-Jiu, cu toate că a câștigat definitiv procesul cu asociații. Clubul de fotbal are de primit aproape 3 milioane de lei de la Consiliul Local Târgu Jiu pentru cotizații neachitate în perioada 2014-2017, notează pandurul.ro.

După decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție, Pandurii a trecut la executarea silită, dar Primăria Târgu-Jiu a cerut suspendarea acțiunii. „Admite cererea de suspendare provizorie a executării silite, formulată de petenta UAT Tg-Jiu. Dispune suspendarea provizorie a executării silite ce formează obiectul dosarului de executare nr.1223/2019, instrumentat de Societatea Profesională de Executori Judecătorești ,,Lex Fortis” până la soluţionarea cererii de suspendare a executării silite în cadrul dosarului nr.5227/318/2021 al Judecătoriei Tg-Jiu. Fără cale de atac. Pronunţată azi, 05/05/2021, la Judecătoria Tg. Jiu”, se arată în minuta sentinței.

Pe 24 martie, Înalta Curte de Casație și Justiție a dat câștig de cauză clubului de fotbal Pandurii Lignitul Târgu-Jiu în procesul cu cei cinci asociați. În total, Pandurii are de primit circa 3,3 milioane de euro. Clubul de fotbal se află în insolvență din 2017.

Primarul Marcel Romanescu susține că nu poate fi executată Primăria Târgu-Jiu în locul Consiliului Local, chiar dacă această din urmă entitate nu are personalitate juridică sau conturi bancare.

Comment here