StiriUltima Ora

09:49 Prima reținere în scandalul trufelor

Un bărbat de 34 de ani, din Bumbești-Jiu, a ajuns în arestul IPJ Gorj, miercuri seară, fiind reținut pentru 24 de ore, după ce polițiștii l-au identificat ca fiind principalul agresor în scandalul ce a avut loc la Bengești-Ciocadia între culegătorii de trufe.

Individul are la activ antecedente penale, fiind condamnat cu suspendare inclusiv pentru un accident mortal, pe care l-a comis în urmă cu patru ani. Alături de el mai sunt anchetați alți cinci gorjeni, toți implicați în altercația de miercuri, în urma căreia un bărbat din Deva, de 50 de ani, a ajuns la spital cu răni la cap, iar fiul acestuia, de 24 de ani, s-a ales cu un deget amputat, alte două fiindu-i tăiate de bătăuși.

„La data de 9 octombrie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, ca urmare a evenimentului produs pe raza comunei Bengeşti Ciocadia, pe un teren forestier, au continuat cercetările în cauză și au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, un bărbat, de 34 de ani, din Bumbești-Jiu, bănuit de săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Acesta ar fi exercitat acte de violență asupra unui tânăr, de 24 de ani, municipiul Deva, județul Hunedoara, provocându-i leziuni ce necesită pentru vindecare 30-35 de zile de îngrijiri medicale. De asemenea, polițiștii de investigații criminale au mai identificat alți cinci gorjeni, cu vârste cuprinse între 28 și 47 de ani, care au fost conduşi la sediul poliției pentru cercetări, stabilindu-se că aceştia au fost prezenți în momentul agresiunii comise asupra celor doi bărbați, de 24 și 50 de ani, din municipiul Deva, județul Hunedoara. Polițiștii continuă cercetările în cauză pentru identificarea celorlalte persoane care au participat efectiv la săvârșirea faptei”, a comunicat IPJ Gorj.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here