Ultima Ora

09:48 Tânăr din Novaci, reținut după ce a părăsit locul accidentului. Victima a murit

Un tânăr din Novaci s-a prezentat, joi dimineață, la Poliție, după ce, miercuri, a accidentat o femeie, de 52 de ani, și a părăsit locul accidentului, ulterior victima decedând la spital.

”La data de 19 august, polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci au fost sesizați, prin apelul 112, cu privire la faptul că pe raza orașului Novaci a avut loc un eveniment rutier soldat cu o victimă, autorul părăsind locul faptei. La fața locului s-a deplasat o echipă operativă de cercetare, constatându-se faptul că în urma evenimentului rutier a rezultat rănirea unei femei, de 52 de ani, din orașul Novaci, aceasta fiind transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, ulterior medicii constatând decesul.

În continuarea activităților desfășurate a fost identificat autoturismul implicat în producerea evenimentului rutier, cât și persoana bănuită că l-ar fi condus, respectiv un tânăr, de 25 de ani, din orașul Novaci. În cursul acestei dimineți, tânărul s-a prezentat la Poliția Orașului Novaci, în prezent fiind în custodia organelor de poliție, urmând a fi dispuse măsurile legale. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului faptei” informează Inspectoratul Județean de Poliție Gorj.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here