Ultima Ora

09:47 Vine VORTEXUL POLAR

Administrația Națională de Meteorologie anunţă că, de sâmbătă, vremea începe să se răcească accentuat, România urmând să fie traversată de vortexul polar, un val de aer rece.

Temperaturile se vor încadra, însă, în media normală a perioadei, în jumătatea de Nord a țării, unde se vor înregistra înnorări și ploi. În restul țării, maximele termice vor rămâne puțin peste mediile multianuale, cerul va avea înnorări temporare, iar pe arii mici va ploua. În zonele montane, se vor înregistra precipitații mixte, pe creste predominând ninsorile.

De duminică, valorile termice se vor situa în jurul mediilor multianuale. Probabilitatea pentru precipitaţii va fi mai ridicată spre jumătatea intervalului, îndeosebi pentru vestul, nordul şi centrul ţării. În Bucureşti, vor fi condiții de ploi slabe. Din cauza vortexului polar, vom avea o iarnă aspră. Din decembrie, precipitațiile vor pune stăpânire pe întreaga țară, fiind așteptate lapoviță și ninsori. Temperaturile nocturne vor scădea sub pragul de îngheț. Pot exista episoade de vreme severă de viscol şi zapadă, care să aducă şi ger cu valori sub -20 de grade, chiar și în zonele mai joase de relief.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

Comment here