Ultima Ora

09:44 Zi decisivă pentru Liviu Dragnea

Zi crucială pentru Liviu Dragnea. Magistraţii judecă, astăzi, cererea de eliberare condiţionată a fostului lider al social-democraţilor.

Procesul de la Judecătoria Sectorului 5 este programat să înceapă în jurul orei 10.00, atunci când se va judeca cererea de eliberare condiţionată formulată de Liviu Dragnea. Liviu Dragnea, fost preşedinte PSD, are doi aşi în mânecă pentru decizia de azi: avizul favorabil din partea Penitenciarului Rahova şi 49 de zile libere câştigate în instanţă, după ce penitenciarul a refuzat să-l scoată la muncă. El a avut nişte probleme de sănătate, dar a fost bolnav şi de COVID-19.

Decizia de astăzi nu va fi, însă, definitivă, iar o eventuală contestaţie a Parchetului se va judeca apoi. Astfel, şansele ca Liviu Dragnea să-şi petrească Sărbătorile Pascale acasă sunt destul de slabe.

Liviu Dragnea a ispăşit doi ani din cei trei ani şi jumătate de închisoare, condamnare pe care a luat-o în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. În prezent, fostul lider al PSD lucrează la spălătoria Penitenciarului Rahova, unde curăţă lenjeriile deţinuţilor.

Comment here