Ultima Ora

09:43 Partidul Verde: Blatul PNL&PSD se confirmă la Târgu-Jiu

Printr-un comunicat de presă, Partidul Verde Gorj acuză blat PNL-PSD la Târgu-Jiu, după ce, în consiliul local, s-a votat vânzarea a două centrale de cartier, din str. Comuna din Paris și Ioan Slavici.

”Pentru a trece un astfel de proiect trebuie să voteze 14 consilieri din 21, deci alianța PNL-Pro România mai avea nevoie de două voturi. Printr-un mizerabil act de trădare a intereselor cetățenilor din Târgu Jiu, o parte din consilierii PSD au votat ca Romanescu sa vândă aceste centrale unor dezvoltatori imobiliari” se arată în comunicat.

Verzii ar fi vrut ca în locul acestor centrale să fie amenajate parcuri și locuri de parcare.

”Un lider PSD a pus ochii pe un imobil de pe str. Ana Ipătescu. Pentru a-și atinge scopul a chemat o parte din consilierii PSD și au gândit că e mai bine să-l ajute pe Romanescu și investitorii imobiliari și să voteze pentru vânzarea acestor centrale, nu să susțină un proiect prin care târgujienii se bucurau de cartiere aerisite, cu mai mult spațiu verde. Trocul a funcționat perfect. Vasalii, legați la ochi, au votat cum a dictat șeful. Romanescu vinde centralele, iar clădirea din str. Ana Ipătescu ajunge la liderul PSD și prietenii săi. Faptul că și-au schimbat opinia arată că PSD-UL a votat la ordin și îl susține pe Romanescu să vândă orașul. Aceste jocuri mizerabile trebuie să înceteze. Persoanele care au intrat în politică, lacomi de averi peste averi, să nu uite că au jurat cu mâna pe Biblie pentru binele locuitorilor din Târgu Jiu. Jurămintele făcute față de șefii de partid nu sunt valabile” se mai arată în comunicat.

Comment here