LIFE

Când revine pe TV serialul ”Clanul”

Serialul ”Clanul” de la Pro TV revine în curând pe micile ecrane. Producătorii nu au comunicat încă oficial ziua lansării, dar surse au declarat, pentru paginademedia.ro, că data aleasă este luni, 18 septembrie.

Filmările pentru cel de-al treilea sezon au început chiar din luna mai. S-a lucrat intens pe toată durata verii, în ciuda căldurilor care au fost în unele săptămâni foarte greu de suportat.

„La 44 de grade jucăm cu hainele de final de sezon 2, când acţiunea avea loc la 10 grade maxim!”, a povestit actorul Marian Olteanu, pentru site-ul protv.ro.

Cel de-al treilea sezon va fi difuzat, din 18 septembrie, în fiecare zi de luni, de la ora 20.00. Pe platforma Voyo însă, ca şi în cazul sezoanelor anterioare, episoadele vor putea fi urmărite mai devreme.

Actorii din Clanul au făcut deja primele declaraţii care oferă detalii despre desfăşurarea acţiunii din sezonul 3 al serialului Clanul.

„O să apară personaje noi”, a declarat Denis Hanganu, unul dintre actorii care interpretează un rol principal, pentru un reportaj realizat pentru emisiunea La Măruţă de la Pro TV.

„Pentru mine sezonul trei este cel mai important, pentru că este sezonul adevărului. Se întâmplă lucrurile la care v-aţi aşteptat de două sezoane încoace. Personajele sunt puse faţă în faţă cu adevărul”, a dezvăluit pentru aceeaşi sursă Anghel Damian, care este şi scenarist, şi regizor.

„E plin de suspans, sunt multe răsturnări de situaţie”, a dăugat actriţa Alexandra Sălceanu.

„Anul trecut pe vremea asta filmam pentru primul sezon. Nu-mi vine să cred că, la un an distanţă, filmăm pentru sezonul trei. Şi asta pentru că toată echipa a făcut o treabă extraordinară, iar cei de acasă ne-au fost alături în număr mare. E foarte multă muncă în spate, iar aprecierile lor contează foarte mult pentru noi toţi. Vor fi schimbări majore pentru personajul meu, David, sunt şi eu surprins pe măsură ce citesc scenariul şi abia aştept să văd cum vor percepe cei de acasă tot ce se va întâmpla cu el”, a spus Marian Olteanu, pentru protv.ro.

Comment here