Ultima Ora

09:38 Nou accident de muncă la CE Oltenia

UPDATE: Victima accidentului de muncă a fost adusă la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență din Târgu-Jiu dar medicii au decis transferul la Craiova, fiind solicitat elicopterul SMURD.

Încă o tragedie în minerit! Un salariat al unui prestator al Complexului Energetic Oltenia, din cadrul Carierei Jilț Nord, a fost victima unui accident de muncă. Mâna dreaptă a bărbatului a fost prinsă în timp ce executa lucrări la un buldozer.

”Astăzi, 17.11.2023, în jurul orelor 08:40, unui deservent, în vârstă de 55 ani, salariat al unui prestator din cadrul Complexului Energetic Oltenia, respectiv din cadrul Carierei Jilț Nord, în timp ce executa lucrări de reparații la un buldozer, i-a fost prins membrul superior drept, provocându-i astfel leziuni. La fața locului se vor deplasa doi inspectori de muncă din cadrul instituției noastre pentru a efectua primele constatări. Victima a fost transportată la Spitalul de Urgență Târgu -Jiu în vederea acordării de îngrijiri medicale” anunță Inspectoratul Teritorial de Muncă Gorj.

Comment here