Ultima Ora

09:38 Șpagă refuzată în sediul Poliției Țânțăreni

Un bărbat s-a ales cu dosar penal după ce, luni seara și marți, a încercat să îi ofere mită unui polițist din Țânțăreni, faptele petrecându-se chiar în sediul postului de poliție din localitate.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a anunțat, azi, că mita de 400 de lei reprezenta suma cu care spera bărbatul să scape de dosarul penal pe care agentul îl deschisese, după ce l-a prins pe acesta trecând calea ferată fără să respecte regulile.

„S-a stabilit faptul că în data de 13.07.2020, în jurul orelor 22,30, agentul de poliţie P.M. din cadrul Postului de Poliţie T. a depistat în trafic pe inculpatul S.A.A. care nu a oprit autoturismul pe care îl conducea, la trecerea de nivel cu calea ferată din localitatea Floreşti, comuna Ţînţăreni, jud. Gorj. În această împrejurare, conducătorul auto S.A.A. a oferit agentului de poliţie P.M. o sumă de bani cu titlu de mită pentru a nu dispune măsurile legale ce se impuneau, respectiv amendă contravenţională şi reţinerea permisului de conducere pe o perioadă de 90 de zile. Agentul de poliţie P.M. a refuzat şi ulterior a formulat denunţ la organele judiciare competente. Inculpatul S.A.A. s-a deplasat a doua zi, 14.07.2020, la sediul Postului de Poliţie T., a intrat în biroul agentului de poliţie P.M. şi i-a remis acestuia suma de 400 lei, pe care o oferise şi în seara anterioară.

Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, cu sprijinul organelor de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Gorj, în data de 14.07.2020 au constatat infracţiunea flagrantă, fiind identificată suma de 400 lei, respectiv o bancnotă de 200 lei şi două bancnote de câte 100 lei, oferită agentului de poliţie P.M. Fiind audiat de procuror, inculpatul S.A.A.  a recunoscut şi regretat fapta comisă, precizând că a oferit agentului de poliţie suma de 400 lei pentru ca acesta să nu-i aplice sancţiunea contravenţională şi măsura complementară a reţinerii permisului de conducere”, au comunicat anchetatorii.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

  1. […] Sursa articol si foto: radioinfinit.ro Cititi tot articolul […]

Comment here