Ultima Ora

09:37 Moscova, atacată cu drone

Capitala Rusiei a fost atacată cu drone, a anunțat primarul Moscovei, Serghei Sobianin. Mai multe clădiri au fost avariate, însă nu există victime.

Moscova a fost vizată, marţi dimineaţa, într-un atac cu dronă, care a provocat pagube ”minore” unor clădiri, fără să facă victime, a anunțat edilul orașului.

”În această (marţi) dimineaţa, în zori, un atac cu dronă a cauzat pagube minore mai multor clădiri. Toate serviciile de urgenţă din oraş sunt la faţa locului. Nimeni nu a fost rănit grav până în prezent”, scrie Sibianin pe Telegram.

Agenția rusă de știri de stat RIA, citată de The Guardian, a relatat că locuitorii unei clădiri de pe o stradă din sudul Moscovei au fost evacuați. Mai multe canale de mesagerie Telegram din Rusia au raportat că între 4 și 10 drone au fost doborâte marți dimineața devreme, relatează Reuters.

Acest atac urmează celui de la Kiev, în Ucraina, de drone ruseşti în cursul nopţii de luni spre marţi, al treilea în 24 de ore, care s-a soldat cu cel puţin un mort, potrivit primarului Vitali Kliciko.

Comment here