Ultima Ora

09:36 Weber: Premierul zice că economia României, după ce a făcut-o praf în ultimul an și jumătate, renaște ca pasărea Phoenix

Premierul Florin Cîţu a declarat, marți, că România înregistrează cea mai rapidă revenire economică din istorie, ca răspuns la cea mai mare criză economică din ultima sută de ani.

Afirmaţia a venit în contextul în care datele semnal privind evoluţia PIB în primele trei luni din acest an, publicate marți de Institutul Naţional de Statistică, indică o creştere economică de 2,8% faţă de T4/2020, care a fost un trimestru foarte bun.

”Premierul zice că economia României, după ce a făcut-o praf în ultimul an și jumătate, renaște ca pasărea Phoenix din propria cenușă. Dar încerc să-mi aduc aminte care au fost măsurile despre care vorbește. Singurele măsuri legate de economie, luate de coaliția de dreapta, au fost împrumuturile cu dobânzi exorbitante. Întreb foarte serios: care sunt măsurile despre care vorbește premierul României?” a notat deputatul Mihai Weber, președintele PSD Gorj, pe pagina de socializare.

Comment here