Ultima Ora

09:36 Crimă șocantă de Crăciun. I-a tăiat capul cu drujba 

Crimă oribilă, de Crăciun, în județul Dolj. Un tânăr de 25 de ani este căutat de poliție, fiind suspectat că a ucis un bărbat de 57 de ani, în comuna Călărași, apoi a fugit. Înainte de agresiune, victima, agresorul și un alt bărbat au consumat băuturi alcoolice.

Potrivit Poliției Dolj, bărbatul de 57 de ani a fost găsit mort în locuința sa din comuna Călărași, în dimineața de Crăciun, de o vecină, în vârstă de 50 de ani, care a sunat la 112.

Întrucât au rezultat indicii privind săvârșirea infracțiunii de omor, cercetările au fost preluate de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj și de polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Serviciului Criminalistic Dolj.

„În fapt, în cursul nopții de 24/25 decembrie a.c., bărbatul de 57 de ani, împreună cu alți doi bărbați, din aceeași localitate, au consumat băuturi alcoolice la locuința victimei, iar la un moment dat, unul dintre cei doi bărbati, în vârsta de 25 de ani, i-ar fi aplicat mai multe lovituri victimei, cu corpuri dure și cu un obiect tăietor-despicător, care i-ar fi provocat decesul. Cadavrul bărbatului a fost transportat la morgă, în vederea efectuării necropsiei”, spun polițiștii doljeni, care au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat.

După comiterea faptei, tânărul de 25 de ani a fugit într-o direcție necunoscută și se fac cercetări pentru prinderea acestuia.

Comment here