Ultima Ora

09:35 Prunariu: S-a vălurit asfaltul pus astă toamnă

Mihai Prunariu, președintele AJF Gorj și director CS Pandurii, a reacționat după ce strada Tudor Vladimirescu, din Târgu-Jiu, reabilitată anul trecut, a fost din nou spartă, în urma unor probleme apărute la conducte.

Șeful societății Edilitara, Adrian Dăianu, președinte al PSD Târgu-Jiu, a anunțat că va da în judecată Aparegio pentru a suporta costurile reparațiilor în urma problemelor apărute pe strada Tudor Vladimirescu. Liberalul Mihai Prunariu consideră că Edilitara face lucrări de proastă calitate.

”Ce treabă bună face Edilitara… S-a vălurit asfaltul pus astă toamnă. Așa e prin tot orașul, un chin să mergi cu mașina. Pun jaloane peste tot, băieții, ca în poză. Traiască „primarele” în frunte cu „marele” specialist, Dăianu. Cică de vină ar fi Aparegio, deși aceasta nu a efectuat lucrări după ce s-a turnat asfaltul. Așa l-au pus, în bătaie de joc, să mai plimbe niște bani… Apropo: spuneți-mi și mie o lucrare majoră făcută de Romanescu? Vreo parcare, vreun pasaj, ceva acolo? Heliportul? Pasarela? Casa de cultură? Centura? Nimic! Nothing! Nada! Rien! A, uitasem! L-a schimbat pe un responsabil zonal PSD, că mi-a dat mie like la o poză… Like-uri mi-au dat mulți din PSD. Verifică și schimbă-i! Marcelică nici nu știi, cât de mic începi să fii” a notat Prunariu pe pagina de socializare.

Comment here