Ultima Ora

09:35 Cosmin Popescu a cumpărat ALIMENTE pentru o familie izolată

Cosmin Popescu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, a cumpărat, din propriu-i buzunar, alimente pentru o familie din Schela, aflată în autoizolare.

Şeful CJ Gorj a reacţionat, sâmbătă, după ce un ziar local a publicat cazul. Conform gorjeanul.ro, familia, cu 2 copii minori de 2, respectiv 4 ani, a fost în Spania dar a venit cu avionul până la Milano, de unde şi-a luat maşina şi a venit în România. În vama de la Arad, familia a fost informată că va fi contactată de reprezentanţii DSP Gorj pentru autoizolare. Numai că, nu a sunat nimeni de la DSP iar unul dintre copii a fost dus la grădiniţă.

Ulterior, familia a primit morală de la viceprimar, doctor şi polițistul din comună, care i-a vizitat la domiciliu şi le-a transmis să nu iasă din locuință că vor primi amendă. Oamenii au rămas, însă, fără mâncare şi fără lapte pentru copii. Contactat telefonic de Gorjeanul, primarul comunei Schela, a declarat că nu are bani pentru hrana acestei familii, menționând că va vedea ce face ,,de luni”.

Situaţia s-a schimbat, însă, după intervenţia preşedintelui Consiliului Judeţean Gorj. Cosmin Popescu a înțeles problema familiei cu doi copii minori, care nu primise hrană de joi, deși era izolată la domiciliu. Din banii săi, a cumpărat alimentele necesare: apă, lapte, biscuiţi, iaurturi şi pampers pentru cei mici.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here