Ultima Ora

09:35 Artist, asaltat de fani la Zilele Municipiului Motru

Zannidache face furori în orice colț al țării ar concerta. Zannimania a cuprins și orașul Motru, unde câștigătorul sezonului trecut al concursului Survivor și-a cântat hiturile, în weekend.

La un moment dat, în timpul spectacolului, Zanni a vrut să se apropie de public. Fanii l-au atins și aclamat ca pe un adevărat superstar. Polițiștii au fost nevoiți să intervină, deoarece unii dintre fani au devenit mult prea insistenți, însă pe Zanni nu l-a deranjat deloc felul în care aceștia și-au manifestat fanatismul.

Cântărețul a făcut câteva fotografii cu cei care au apucat, sesiunea foto fiind întreruptă din nou de Poliție. Trapperul s-a enervat și a postat apoi un mesaj pe Instagram unde le-a dat fanilor adresa locului unde este cazat, o pensiune din oraș, unde a spus că îi așteaptă pe toți cei care nu au apucat să se pozeze cu el ori să primească un autograf.

„Pentru că n-am reușit să fac poză cu toată lumea, pentru că Poliția nu mai făcea față… Eu făceam față! Poliția nu mai făcea față! M-au rugat să părăsesc zona. O să vă dau locația unde mă aflu, la ce pensiune. Cine ține neapărat să facem poze și să stăm de vorbă, vă dau și veniți acolo. Vă pup!”, a spus Zannidache pe Instastory.

Artistul a postat, apoi, imaginile pe care le-au filmat fanii care se aflau în primul rând la concertul din Motru, ținând să le mulțumească și în acest fel pentru că îi sunt aproape.

Zanni a stat cu fanii două ore peste programul pentru care a fost plătit, la pensiunea unde a fost cazat, fapt pentru care a fost extrem de apreciat.

„Am așteptat la pensiune. Am făcut poză cu cine a venit. Deci, cât am stat în plus? Am stat două ore. O să plec spre București. Vă mulțumesc, Motru! Ați fost cei mai tari, incendiari!”, a mai declarat Zannidache pe Story.

Comment here